ADVOCAAT

Mr. D.C. (David-Christian) Bitter

David is geboren op 26 mei 1980 in Aken (Duitsland) en tweetalig (Duits-Nederlands) opgevoed. Na de opleiding aan het Katholiek Gymnasium Rolduc te Kerkrade te hebben afgerond, is hij in 1998 met de rechtenstudie aan de rechtenfaculteit van de universiteit te Maastricht begonnen.

Na zijn basisdoctoraal heeft David een internationale afstudeerrichting (Europees recht en talenstudies) gekozen, dit in combinatie met een studie van de Franse en Duitse (juridische) taal. In 2001 heeft David rechten aan de Université Paul Cézanne in Aix-en-Provence (Frankrijk) gestudeerd, waarna hij in 2002 met zijn rechtenstudie aan de Eberhard Karls Universität in Tübingen (Duitsland) is begonnen. In 2003 is David afgestudeerd in Nederlands recht.

Sinds 2004 is David beëdigd en werkzaam als advocaat. Sindsdien heeft hij uitgebreide kennis en kunde opgedaan op diverse terreinen van het nationaal en internationaal privaatrecht, zoals het aansprakelijkheidsrecht (en in het bijzonder letselschaderecht), verzekeringsrecht, handelsrecht en kooprecht. In dit verband staat hij regelmatig buitenlandse cliënten zowel bij onderhandelingen, als in rechte bij. Daarnaast heeft David ruime ervaring op het gebied van het civiele procesrecht bij kantongerechten, rechtbanken en gerechtshoven, en beschikt hij over een uitgebreid internationaal netwerk van advocaten, met wie hij geregeld samenwerkt.

ADVOCAAT - MR. DRS. P.M.H. (PAUL) CRUTS BS test

Paul studeerde af in Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht in 1992, vervolgde zijn opleiding met de post-doctorale leergang bedrijfskunde 1996 en studeerde af aan de Hogeschool Amsterdam als Bachelor Financial Planning in 2008.

Na een dienstverband bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg als bedrijfsadviseur, zette Paul zijn carrière voort in de bancaire sector als bankdirecteur en financieel adviseur voor particulieren en ondernemingen. Na een eervol afscheid van de bancaire sector is hij per 28 februari 2009 beëdigd als advocaat.

Paul heeft naast de universitaire studie Nederlands Recht eveneens de studie Bedrijfskunde en de studie Financieel Planner genoten. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in adviserende functies met de nadruk op de juridische- en financiële aandachtspunten voor particulieren en ondernemingen.

Gelet op zijn brede ervaring en opleiding voert Paul een rechtspraktijk, waarbij hij de nadruk legt op de regelgeving rondom gezin, ondernemen, werken en financiën. U kunt bij hem terecht voor een eerlijk en objectief advies, alsook gedegen rechtsbijstand als u in een procedure verwikkeld raakt.

Vanaf zijn 9e levensjaar is Paul fervent beoefenaar van de paardensport. Daarom is hij bij uitstek de geschikte sparringpartner in “hippische” zaken, waarmee zaken worden bedoeld waarin het om paarden gaat.